ASSOULINE knyga „Swans Bar"

803856
Atsiliepimai (0)

Šiame leidinyje pristatoma daugiau nei dvidešimt kokteilių receptų, prie kurių pateiktą tekstą parašė Millie Milliken – ne vieną apdovanojimą pelniusi rašytoja, rašanti apie alkoholinius gėrimus ir svetingumą. Ji siūlo skaitytojams puikią galimybę namuose pasidaryti savo mėgstamą „Swans“ baro kokteilį. Minint „Swans“ baro dešimties metų jubiliejų, šioje knygoje pristatoma mylimiausi baro gėrimai.

Senojo Pikadilio didybė leidžia patikėti, kad auksinio amžiaus prabanga ir žavesys ranka pasiekiami. Tai vieta, kur laiką leido vikontai, ministrai pirmininkai ir Rotšildai, tai Londono Šiaurinė žvaigždė, kurią gyventojai ir lankytojai vertina kaip Vestendo kultūrinį ir istorinį bastioną. 

30,00 €
Su mokesčiais
TIK SALONUOSE

Prekę apžiūrėti ir įsigyti galite šiuose KRISPO salonuose:

Vilnius

Vilniaus salonas PLC Panorama / Saltoniškių g. 9 (PLC Panorama)

Kaunas

Kauno salonas PC Akropolis / Karaliaus Mindaugo pr. 49 (PC Akropolis)
Kauno salonas PLC Mega / Islandijos pl. 32 (PLC Mega)
Prekę įsigyti ir apžiūrėti galite šiuose KRISPO salonuose:
  • Vilniaus salonas PLC Panorama / Saltoniškių g. 9 (PLC Panorama)
  • Kauno salonas PC Akropolis / Karaliaus Mindaugo pr. 49 (PC Akropolis)
  • Kauno salonas PLC Mega / Islandijos pl. 32 (PLC Mega)

„Swans“ baro architektūrinius renovacijos sprendimus pasiūlė Guy Oliver, o interjerą atnaujino Prosper Assouline. Šis pastatas yra įtrauktas į II lygio saugomų pastatų sąrašą. Jį 1920-ųjų pradžioje suprojektavo gerbiamas britų architektas Seras Edwin Lutyens. „Maison Assouline“ priklausančio baro pavadinimas siejamas su vardu „gulbės“, kuriuo 1950-aisiais ir 1960-aisiais metais Amerikoje buvo pavadintos aukštuomenės moterys, kurių patikėtiniu tapo rašytojas Truman Capote.

„Swans“ baras atsidarė 2014 m., kai Londone prasidėjo naujasis kokteilių renesansas. Čia, tarp daugybės lentynų su knygomis pasislėpusiame bare jau dešimt metų siūlomi išskirtiniai kokteiliai. Aiškios linijos, avanscena, nepriekaištingos uniformos ir minimalistinis papuošimas susitinka su penkių žvaigždučių draugišku vietiniu svetingumu ir sukuria tikrą elegancijos ir kultūros bastioną. Visi gėrimai yra sukurti vietoje dirbančių kokteilių maišytojų; daug jų įkvėpė „Assouline“ knygų pavadinimai. Šie kokteiliai su kiekvienu gurkšniu nukelia juos geriančiuosius į netikėtas vietas.

APIE AUTORIŲ

Millie Milliken – ne vieną apdovanojimą pelniusi rašytoja, jau dešimt metų rašanti apie maistą, gėrimus ir renginius tiek fiziniams, tiek skaitmeniniams leidiniams. Ji nuolat rašo „Club Oenologique“, „Vinepair“, „Whisky Magazine“, „Global Drinks Intel“, „Courier Media“ ir „The Evening Standard“. 2002 m. ji buvo išrinkta metų IWSC gėrimų pristatytoja ir metų Alan Lodge vardo jaunąja tarptautine rašytoja apie gėrimus. Be to, Milliken vadovauja degustacijas ir renginius organizuojančiai bei konsultuojančiai įmonei „Wet Ink“, kurios tikslas – padaryti gėrimus labiau prieinamus vartotojams. Dar ji vadovauja ir ne pelno siekiančios organizacijos „OurWhisky Foundation“ turinio kūrimui.

KNYGOS DETALĖS:

Puslapių skaičius: 60 puslapių

Iliustracijų skaičius: daugiau kaip 60

Kalba: anglų k.

Išleista 2024 m. spalio mėn.

Išmatavimai: plotis 13 x ilgis 20 x storis 3 cm

Viršelio medžiaga: kieti viršeliai

ISBN 9781649803856

Svoris: 1,361 kg

Autorius: Millie Milliken

 

803856

„Swans“ baro architektūrinius renovacijos sprendimus pasiūlė Guy Oliver, o interjerą atnaujino Prosper Assouline. Šis pastatas yra įtrauktas į II lygio saugomų pastatų sąrašą. Jį 1920-ųjų pradžioje suprojektavo gerbiamas britų architektas Seras Edwin Lutyens. „Maison Assouline“ priklausančio baro pavadinimas siejamas su vardu „gulbės“, kuriuo 1950-aisiais ir 1960-aisiais metais Amerikoje buvo pavadintos aukštuomenės moterys, kurių patikėtiniu tapo rašytojas Truman Capote.

„Swans“ baras atsidarė 2014 m., kai Londone prasidėjo naujasis kokteilių renesansas. Čia, tarp daugybės lentynų su knygomis pasislėpusiame bare jau dešimt metų siūlomi išskirtiniai kokteiliai. Aiškios linijos, avanscena, nepriekaištingos uniformos ir minimalistinis papuošimas susitinka su penkių žvaigždučių draugišku vietiniu svetingumu ir sukuria tikrą elegancijos ir kultūros bastioną. Visi gėrimai yra sukurti vietoje dirbančių kokteilių maišytojų; daug jų įkvėpė „Assouline“ knygų pavadinimai. Šie kokteiliai su kiekvienu gurkšniu nukelia juos geriančiuosius į netikėtas vietas.

APIE AUTORIŲ

Millie Milliken – ne vieną apdovanojimą pelniusi rašytoja, jau dešimt metų rašanti apie maistą, gėrimus ir renginius tiek fiziniams, tiek skaitmeniniams leidiniams. Ji nuolat rašo „Club Oenologique“, „Vinepair“, „Whisky Magazine“, „Global Drinks Intel“, „Courier Media“ ir „The Evening Standard“. 2002 m. ji buvo išrinkta metų IWSC gėrimų pristatytoja ir metų Alan Lodge vardo jaunąja tarptautine rašytoja apie gėrimus. Be to, Milliken vadovauja degustacijas ir renginius organizuojančiai bei konsultuojančiai įmonei „Wet Ink“, kurios tikslas – padaryti gėrimus labiau prieinamus vartotojams. Dar ji vadovauja ir ne pelno siekiančios organizacijos „OurWhisky Foundation“ turinio kūrimui.

KNYGOS DETALĖS:

Puslapių skaičius: 60 puslapių

Iliustracijų skaičius: daugiau kaip 60

Kalba: anglų k.

Išleista 2024 m. spalio mėn.

Išmatavimai: plotis 13 x ilgis 20 x storis 3 cm

Viršelio medžiaga: kieti viršeliai

ISBN 9781649803856

Svoris: 1,361 kg

Autorius: Millie Milliken

 

803856

Panašūs produktai