Valentino Rosso (lt. Raudonasis Valentinas) „Mados namams „Valentino“ raudona nėra paprasčiausiai spalva. Tai niekada neblėstantis ženklas, logotipas, ikoniškas prekės ženklo elementas, vertybė“. Niekas raudonos nesupranta taip gerai, kaip „Valentino“. Knygoje „Valentino Rosso“ švenčiama šių Italijos namų draugystė su raudona spalva ir atskleidžiami...
ASSOULINE knyga „Swans Bar"
Šiame leidinyje pristatoma daugiau nei dvidešimt kokteilių receptų, prie kurių pateiktą tekstą parašė Millie Milliken – ne vieną apdovanojimą pelniusi rašytoja, rašanti apie alkoholinius gėrimus ir svetingumą. Ji siūlo skaitytojams puikią galimybę namuose pasidaryti savo mėgstamą „Swans“ baro kokteilį. Minint „Swans“ baro dešimties metų jubiliejų, šioje knygoje pristatoma mylimiausi baro gėrimai.
Senojo Pikadilio didybė leidžia patikėti, kad auksinio amžiaus prabanga ir žavesys ranka pasiekiami. Tai vieta, kur laiką leido vikontai, ministrai pirmininkai ir Rotšildai, tai Londono Šiaurinė žvaigždė, kurią gyventojai ir lankytojai vertina kaip Vestendo kultūrinį ir istorinį bastioną.
„Swans“ baro architektūrinius renovacijos sprendimus pasiūlė Guy Oliver, o interjerą atnaujino Prosper Assouline. Šis pastatas yra įtrauktas į II lygio saugomų pastatų sąrašą. Jį 1920-ųjų pradžioje suprojektavo gerbiamas britų architektas Seras Edwin Lutyens. „Maison Assouline“ priklausančio baro pavadinimas siejamas su vardu „gulbės“, kuriuo 1950-aisiais ir 1960-aisiais metais Amerikoje buvo pavadintos aukštuomenės moterys, kurių patikėtiniu tapo rašytojas Truman Capote.
„Swans“ baras atsidarė 2014 m., kai Londone prasidėjo naujasis kokteilių renesansas. Čia, tarp daugybės lentynų su knygomis pasislėpusiame bare jau dešimt metų siūlomi išskirtiniai kokteiliai. Aiškios linijos, avanscena, nepriekaištingos uniformos ir minimalistinis papuošimas susitinka su penkių žvaigždučių draugišku vietiniu svetingumu ir sukuria tikrą elegancijos ir kultūros bastioną. Visi gėrimai yra sukurti vietoje dirbančių kokteilių maišytojų; daug jų įkvėpė „Assouline“ knygų pavadinimai. Šie kokteiliai su kiekvienu gurkšniu nukelia juos geriančiuosius į netikėtas vietas.
APIE AUTORIŲ
Millie Milliken – ne vieną apdovanojimą pelniusi rašytoja, jau dešimt metų rašanti apie maistą, gėrimus ir renginius tiek fiziniams, tiek skaitmeniniams leidiniams. Ji nuolat rašo „Club Oenologique“, „Vinepair“, „Whisky Magazine“, „Global Drinks Intel“, „Courier Media“ ir „The Evening Standard“. 2002 m. ji buvo išrinkta metų IWSC gėrimų pristatytoja ir metų Alan Lodge vardo jaunąja tarptautine rašytoja apie gėrimus. Be to, Milliken vadovauja degustacijas ir renginius organizuojančiai bei konsultuojančiai įmonei „Wet Ink“, kurios tikslas – padaryti gėrimus labiau prieinamus vartotojams. Dar ji vadovauja ir ne pelno siekiančios organizacijos „OurWhisky Foundation“ turinio kūrimui.
KNYGOS DETALĖS:
Puslapių skaičius: 60 puslapių
Iliustracijų skaičius: daugiau kaip 60
Kalba: anglų k.
Išleista 2024 m. spalio mėn.
Išmatavimai: plotis 13 x ilgis 20 x storis 3 cm
Viršelio medžiaga: kieti viršeliai
ISBN 9781649803856
Svoris: 1,361 kg
Autorius: Millie Milliken
„Swans“ baro architektūrinius renovacijos sprendimus pasiūlė Guy Oliver, o interjerą atnaujino Prosper Assouline. Šis pastatas yra įtrauktas į II lygio saugomų pastatų sąrašą. Jį 1920-ųjų pradžioje suprojektavo gerbiamas britų architektas Seras Edwin Lutyens. „Maison Assouline“ priklausančio baro pavadinimas siejamas su vardu „gulbės“, kuriuo 1950-aisiais ir 1960-aisiais metais Amerikoje buvo pavadintos aukštuomenės moterys, kurių patikėtiniu tapo rašytojas Truman Capote.
„Swans“ baras atsidarė 2014 m., kai Londone prasidėjo naujasis kokteilių renesansas. Čia, tarp daugybės lentynų su knygomis pasislėpusiame bare jau dešimt metų siūlomi išskirtiniai kokteiliai. Aiškios linijos, avanscena, nepriekaištingos uniformos ir minimalistinis papuošimas susitinka su penkių žvaigždučių draugišku vietiniu svetingumu ir sukuria tikrą elegancijos ir kultūros bastioną. Visi gėrimai yra sukurti vietoje dirbančių kokteilių maišytojų; daug jų įkvėpė „Assouline“ knygų pavadinimai. Šie kokteiliai su kiekvienu gurkšniu nukelia juos geriančiuosius į netikėtas vietas.
APIE AUTORIŲ
Millie Milliken – ne vieną apdovanojimą pelniusi rašytoja, jau dešimt metų rašanti apie maistą, gėrimus ir renginius tiek fiziniams, tiek skaitmeniniams leidiniams. Ji nuolat rašo „Club Oenologique“, „Vinepair“, „Whisky Magazine“, „Global Drinks Intel“, „Courier Media“ ir „The Evening Standard“. 2002 m. ji buvo išrinkta metų IWSC gėrimų pristatytoja ir metų Alan Lodge vardo jaunąja tarptautine rašytoja apie gėrimus. Be to, Milliken vadovauja degustacijas ir renginius organizuojančiai bei konsultuojančiai įmonei „Wet Ink“, kurios tikslas – padaryti gėrimus labiau prieinamus vartotojams. Dar ji vadovauja ir ne pelno siekiančios organizacijos „OurWhisky Foundation“ turinio kūrimui.
KNYGOS DETALĖS:
Puslapių skaičius: 60 puslapių
Iliustracijų skaičius: daugiau kaip 60
Kalba: anglų k.
Išleista 2024 m. spalio mėn.
Išmatavimai: plotis 13 x ilgis 20 x storis 3 cm
Viršelio medžiaga: kieti viršeliai
ISBN 9781649803856
Svoris: 1,361 kg
Autorius: Millie Milliken
Panašūs produktai
1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją,...
Iš visų didžiųjų Paryžiaus mados namų Dior turbūt yra geriausiai žinomi ir prestižiškiausi mados namai, įkūnijantys didingą Kristiano (Christian Dior) moteriškumo viziją. Netikėtai pasitraukus Ivui San Loranui (Yves Saint Laurent), švelni Marko Bohano (Marc Bohan) elegancija grąžino Dior prie jo pradinių švelnių, moteriškų siluetų, patinkančių moterims iš...
Italija – tai visų gyvenimo aspektų grožio ir stiliaus sinonimas: turtinga Romos istorija, Florencijos renesanso dailė, grakštūs Venecijos kanalai, aukštoji Milano mada, firminiai Bolonijos makaronai, spalvinga Portofino architektūra ir žydri Kaprio bei Amalfio pakrantės vandenys... tai tik keletas iš daugybės pavyzdžių. Patys italai gyvena tarp šitos...
Šiame puikiame leidinyje po Palm Byčą mus lydi ilgametė jo gyventoja ir socialinė figūra Aerin Lauder. Su ja lankomės jos mėgstamuose restoranuose „Nandos“, „Renatos“, žymiuose namuose „La Follia“ ir „Villa Artemis“, praeiname pro elitines parduotuves Worth aveniu ir grožimės nuostabiais pasivaikščiojimui skirtais takais aplink Worth ežerą, tuo pačiu metu...
Tiek vienas trapus žiedas paprastoje skaidrioje vazoje, tiek nuostabi ir didelė spalvingų žiedų puokštė puikiai pabrėžia atmosferą ir kaip niekas kitas praskaidrina nuotaiką. Jau daug amžių gėlių grožis įkvepia dailininkus, dizainerius, poetus ir daugybę kitų kūrėjų: XVII amžius olandų meistrus, tokius impresionistus kaip Manė ar Van Gogas, fotografą...
Chanel 3-Book Slipcase (New Edition) (lt. 3 knygų „Šanel“ rinkinys (Naujas leidimas)) „Papuošimai – tai mokslas! Grožis – tai ginklas! O kuklumas – tai elegancija!"- Gabrielle Chanel „Assouline“ ir „Chanel“ pristato naują, atnaujintą trilogiją, kurioje atiduodama pagarba laikui nepavaldžiai „Chanel“ mados namų dvasiai ir paveldui. Dėkle yra trys memuarų...
Kapris – kurortinė sala, kurios istorija siekia geriausius Romos imperijos laikus, ilgą laiką buvo laikoma ypatinga, senovinio žavesio kupina vieta. Gydytojas Axel Munthe savo pacientams rekomenduodavo jos gryną orą kaip vaistą nuo bronchito, kino režisierius Jean-Luc Godard čia 1963 m. filmavo savo filmą „Panieka“, o literatūros ikonos, įžymybės, poetai...
Basakojų bohemos atstovų ir kerinčių dievaičių lankomas Tulumas – tai majų priebėga, kur puikiai atsiskleidžia prabangiai čigoniškas gyvenimo būdas. Tai klajokliams skirta vieta be didelių patogumų, kurioje jaučiamas didelis dvasingumas ir bendruomeniškumas. Ši nedidelė, idiliška aštuonių mylių smėlio juosta Meksikos Jukatano pusiasalyje yra įsiterpusi...