Valentino Rosso (lt. Raudonasis Valentinas) „Mados namams „Valentino“ raudona nėra paprasčiausiai spalva. Tai niekada neblėstantis ženklas, logotipas, ikoniškas prekės ženklo elementas, vertybė“. Niekas raudonos nesupranta taip gerai, kaip „Valentino“. Knygoje „Valentino Rosso“ švenčiama šių Italijos namų draugystė su raudona spalva ir atskleidžiami...
ASSOULINE knyga „The Art of Manufacture: Alain Ducasse“
L’art de la Manufacture: Alain Ducasse (lt. Manufaktūros menas: Alenas Diukasas)
„Manufaktūros atvėrė man naujas galimybes: aš toliau mokausi, tyrinėju, atrandu naujus skonius ir iš naujo atrandu tuos, kuriuos pažįstu jau ilgą laiką“.
Atraskite meniškumą, prasidedantį nuo meistro prisilietimo – ar jis būtų kepėjas, šokolado gamintojas, ledų gamintojas, ar desertų šefas. Filosofiją „À l’origine, le goût“ arba „Skonis nuo pačios pradžios“ įkūnija šis subtilus ir gražus veiksmas.
Po to, kai 2013 m. virtuvės šefas Alain Ducasse atidarė savo pirmąją manufaktūrą, jis iš naujo gyvenimui prikėlė senuosius metodus bei išskirtines meistrų tradicijas, besitęsiančias nuo devynioliktojo amžiaus. Jo misija? Sukurti puikiausius produktus pasaulyje. Šefo Ducasse manufaktūrose žaliavos su meistrų kūriniais derinamos pagal paprastą principą: siekti aukščiausios kokybės ir išskirtinio skonio.
Nesvarbu, kas kuriama – šokoladas, kava, ledai ar sausainiai – visada išlaikoma kontrolė ir meistriškumas. Manufaktūrose pirmenybė teikiama kokybei, o ne kiekybei, o meistrų darbas derinamas su atidžiai atrinktais ingredientais. Čia mašinos ir žmonės dirba kartu, paversdami tradicijas šiuolaikiniais šedevrais.
Šiame leidinyje siūloma išskirtinė pažintis su kiekvienos iš Paryžiaus manufaktūrų užkulisiais: „Le Chocolat“, „Le Café“, „La Glace“ ir „Le Biscuit“. Unikalios Laziz Hamani nuotraukos leidžia skaitytojams pasinerti į stebuklingą vienų geidžiamiausių šiandienos skanėstų kūrimo procesą. Papildytas kiekvienos manufaktūros šefo įžvalgomis, leidinys „The Art of Manufacture: Alain Ducasse“ – tai unikalaus grožio ir rafinuotumo bei prancūziško meistriškumo liudijimas. Atsiverskite jį jau šiandien ir pasimėgaukite pačia kulinarinės patirties savastimi.
Knygos detalės:
300 puslapių
200 liustracijų
Prancūzų kalba
Išleista 2023 m. spalio mėn.
Plotis 25,7 x ilgis 33,2 x storis 3,8 cm
Kieti viršeliai
ISBN: 9782759408108
2,67 kg
Po to, kai 2013 m. virtuvės šefas Alain Ducasse atidarė savo pirmąją manufaktūrą, jis iš naujo gyvenimui prikėlė senuosius metodus bei išskirtines meistrų tradicijas, besitęsiančias nuo devynioliktojo amžiaus. Jo misija? Sukurti puikiausius produktus pasaulyje. Šefo Ducasse manufaktūrose žaliavos su meistrų kūriniais derinamos pagal paprastą principą: siekti aukščiausios kokybės ir išskirtinio skonio.
Nesvarbu, kas kuriama – šokoladas, kava, ledai ar sausainiai – visada išlaikoma kontrolė ir meistriškumas. Manufaktūrose pirmenybė teikiama kokybei, o ne kiekybei, o meistrų darbas derinamas su atidžiai atrinktais ingredientais. Čia mašinos ir žmonės dirba kartu, paversdami tradicijas šiuolaikiniais šedevrais.
Šiame leidinyje siūloma išskirtinė pažintis su kiekvienos iš Paryžiaus manufaktūrų užkulisiais: „Le Chocolat“, „Le Café“, „La Glace“ ir „Le Biscuit“. Unikalios Laziz Hamani nuotraukos leidžia skaitytojams pasinerti į stebuklingą vienų geidžiamiausių šiandienos skanėstų kūrimo procesą. Papildytas kiekvienos manufaktūros šefo įžvalgomis, leidinys „The Art of Manufacture: Alain Ducasse“ – tai unikalaus grožio ir rafinuotumo bei prancūziško meistriškumo liudijimas. Atsiverskite jį jau šiandien ir pasimėgaukite pačia kulinarinės patirties savastimi.
Knygos detalės:
300 puslapių
200 liustracijų
Prancūzų kalba
Išleista 2023 m. spalio mėn.
Plotis 25,7 x ilgis 33,2 x storis 3,8 cm
Kieti viršeliai
ISBN: 9782759408108
2,67 kg
Panašūs produktai
1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją,...
Iš visų didžiųjų Paryžiaus mados namų Dior turbūt yra geriausiai žinomi ir prestižiškiausi mados namai, įkūnijantys didingą Kristiano (Christian Dior) moteriškumo viziją. Netikėtai pasitraukus Ivui San Loranui (Yves Saint Laurent), švelni Marko Bohano (Marc Bohan) elegancija grąžino Dior prie jo pradinių švelnių, moteriškų siluetų, patinkančių moterims iš...
Italija – tai visų gyvenimo aspektų grožio ir stiliaus sinonimas: turtinga Romos istorija, Florencijos renesanso dailė, grakštūs Venecijos kanalai, aukštoji Milano mada, firminiai Bolonijos makaronai, spalvinga Portofino architektūra ir žydri Kaprio bei Amalfio pakrantės vandenys... tai tik keletas iš daugybės pavyzdžių. Patys italai gyvena tarp šitos...
Šiame puikiame leidinyje po Palm Byčą mus lydi ilgametė jo gyventoja ir socialinė figūra Aerin Lauder. Su ja lankomės jos mėgstamuose restoranuose „Nandos“, „Renatos“, žymiuose namuose „La Follia“ ir „Villa Artemis“, praeiname pro elitines parduotuves Worth aveniu ir grožimės nuostabiais pasivaikščiojimui skirtais takais aplink Worth ežerą, tuo pačiu metu...
Tiek vienas trapus žiedas paprastoje skaidrioje vazoje, tiek nuostabi ir didelė spalvingų žiedų puokštė puikiai pabrėžia atmosferą ir kaip niekas kitas praskaidrina nuotaiką. Jau daug amžių gėlių grožis įkvepia dailininkus, dizainerius, poetus ir daugybę kitų kūrėjų: XVII amžius olandų meistrus, tokius impresionistus kaip Manė ar Van Gogas, fotografą...
Chanel 3-Book Slipcase (New Edition) (lt. 3 knygų „Šanel“ rinkinys (Naujas leidimas)) „Papuošimai – tai mokslas! Grožis – tai ginklas! O kuklumas – tai elegancija!"- Gabrielle Chanel „Assouline“ ir „Chanel“ pristato naują, atnaujintą trilogiją, kurioje atiduodama pagarba laikui nepavaldžiai „Chanel“ mados namų dvasiai ir paveldui. Dėkle yra trys memuarų...
Kapris – kurortinė sala, kurios istorija siekia geriausius Romos imperijos laikus, ilgą laiką buvo laikoma ypatinga, senovinio žavesio kupina vieta. Gydytojas Axel Munthe savo pacientams rekomenduodavo jos gryną orą kaip vaistą nuo bronchito, kino režisierius Jean-Luc Godard čia 1963 m. filmavo savo filmą „Panieka“, o literatūros ikonos, įžymybės, poetai...
Basakojų bohemos atstovų ir kerinčių dievaičių lankomas Tulumas – tai majų priebėga, kur puikiai atsiskleidžia prabangiai čigoniškas gyvenimo būdas. Tai klajokliams skirta vieta be didelių patogumų, kurioje jaučiamas didelis dvasingumas ir bendruomeniškumas. Ši nedidelė, idiliška aštuonių mylių smėlio juosta Meksikos Jukatano pusiasalyje yra įsiterpusi...