„Ech, ir vėl tavo automobilyje tas įkyrus vanilės kvapas...“. „Kodėl naudoji tokį įkyrų automobilio salono oro gaiviklį?“ ir t.t. Girdėti klausimai, tiesa? Turbūt ne vieno Jūsų antroji pusė išreiškė nepasitenkinimą automobilio salono kvapu. Stop. Pakaks pirkti popierinius sintetinius kvapus, savo darbą intensyviai atliekančius kelias dienas, o tada... Nieko.

 

Šiandien svarbu pagalvoti ne tik apie tai, kokius kvepalus pirksime ar dovanosime sau ar kitam gimimo dienos proga, kokį naują kvapų buteliuką įgysime namams, bet kaip solidų, gaivų, o drauge elegantišką kvapą išlaikyti ir...savo automobilyje.

 

„Krispo“ salonas Jums ir vėl turi ką pasiūlyti. Viskas, kas nauja, modernu, kokybiška. Tai akcentuoja ir trys pagrindiniai prekiniai ženklai – amerikiečių „Yankee Candle“, itališki „Locherber“ bei „Culti“.

 

„Yankee Candle“ – laiko patikrinti kvapai

 

Kaip jau žinome, „Yankee Candle“ siūlo daugiau nei 150 įvairių kvapų produktų ir yra laikoma didžiausia pasaulyje žvakių bei namų kvapų pasirinkimą siūlanti kompanija visame pasaulyje. Nors turbūt daugelis šį prekinį ženklą žino kaip kone kvapniausių žvakių gamintoją, tačiau verta pažvelgti kur kas plačiau. Galbūt Jūs svajojate, kad tokiu kvapu, kaip Jūsų turima žvakė namuose, kvepėtų ir automobilio salonas? Su „Yankee Candle“ tai įmanoma. Pavyzdžiui, galbūt namuose turite „Clean Cotton“ kvapo žvakę ir svajojate apie lygiai tokio paties kvapo pasklidimą ir savo automobilyje, kuriame, pripažinkime, visi praleidžiame nemažai laiko. Jūsų noras realus – „Yankee Candle“ gamina ir lygiai tokio paties kvapo – šiuo atveju „Clean Cotton“ – automobilių kvapiklius. Viena didžiausių šio prekinio ženklo naujienų – naujas odos kvapas „Leather Vent Clip“. Taip, perskaitėte teisingai. Įlipus į automobilį bus galima užuosti tikros odos kvapą, net jeigu salono pamušalai – ne odiniai.

 

„Yankee Candle“ automobilio kvapai labiausiai tiks ir patiks mėgstantiems paprastumą. Galite rinktis ne tik skysčio pripildytą kvapą, bet ir specialius pagaliukus, kurie pritvirtinami prie grotelių. Šildant ar vėsinant saloną, lazdelės intensyviai kvepia ir pasklinda automobilyje. Norintiems pastovaus, lengvai juntamo kvapo automobilyje – siūloma rinktis kabančius kvapus.

 

Italija Jūsų automobilyje

 

Dievinate rafinuotą stilių? Preciziškumą? Kiekvieną detalę taikote prie bendrojo namų interjero? Italų prekinis ženklas „Locherber“ orientuotas būtent į tai – ne tik į kvapą, bet ir išvaizdą. Subtilus dizainas, lengva prabanga būdinga ir automobilio kvapams. Šiuo metu „Krispo“ siūlo tris ypatingus „Locherber“ kvapus, du iš jų – naujus. Tai vynuogių ir tabako kvapo – mėgstantiems solidų, stiprų, išskirtinį skonį. Kiekvienas kvapas – su jam pritaikytu moderniu dizainu ir spalva. Vyrauja kabantys minimalistinio stiliaus kvapų lapeliai.

 

Dar vieni italų kvapų genijai – „Culti“. Puikus pasirinkimas tiems, kurie nenori paprastų kabančių lapelių ir dievina juodą spalvą. „Culti“ stilistikoje vyrauja kvepiantys maišeliai, pagaminti iš prabangaus audinio, kuriuose – mažos, kvapą skleidžiančios granulės. Kvapnųjį maišelį galima ir pakabinti ant veidrodėlio, ir „priklijuoti“ prie grotelių, kadangi maišelis – magnetinis.

Comments ()