Perdirbto stiklo gaminiai – pavasario dovana Jūsų namams

„Ar jau susitvarkei spintą pavasariui? Atlaisvinai vietą lengviems marškinėliams ir sijonams?“, – turbūt jau girdėtas klausimas iš draugės? Tuo metu Jums į galvą ateina dar viena mintis: „aš ne tik spintą, aš ir namus noriu atnaujinti!“

Artėjant šiltajam metų laikui norisi atitraukti užuolaidas, į namus įleisti daugiau šviesos, puošti juos gėlėmis ir... naujomis namų dekoracijomis. Šįkart „Krispo“ kviečia pavasarį namus palepinti... gamtą tausojančiomis interjero detalėmis iš perdirbto stiklo.

Perdirbtas stiklas – nauja Jūsų namų puošmena

„Krispo“, kartu su ispanų indų ir vazų gamintoju, prisideda prie gamtos saugojimo, o šį pavasarį, renkantis naujas interjero detales namams, siūlo taip pat prie to prisidėti.

Tikėtina, Jūs išsyk paklausite, – kuo aš prisidedu prie gamtos saugojimo, renkantis perdirbto stiklo produktus? Visų pirma, produktams naudojamas tik 100% perdirbtas stiklas. Visos stiklo atliekos gali būti perdirbamos – autentiškumas išgaunamas naudojant senąsias stiklo pūtimo tradicijas arba rankų techniką. Atrodytų, kad iš didelio šukių kiekio bus išgaunama nedaug perdirbto stiklo. Išties, iš kilogramo stiklo atliekų galima išgauti lygiai tiek pat – kilogramą – naujo stiklo. Ir jo kokybė tikrai nebus prastesnė nei pirminio stiklo. Kaip žinoti, kad stiklas yra perdirbtas? Akimi matomi oro burbuliukai – būtent autentiškumo ženklas ir įrodymas.

Gaminant produktą, pavyzdžiui, vazą, ąsotį ar kitą daiktą, iš perdirbto stiklo, išlieka tikroji stiklo spalva. Be to, daiktui galima sukurti skirtingas formas, spalvas ir dydžius. Tad šiuo atžvilgiu tai daug geriau Jūsų norų ir fantazijos atžvilgiu.

Nuo virtuvės iki vonios stiklo gaminių

Šiuo metu „Krispo“ galite rinktis iš trijų perdirbto stiklo gaminių kategorijų: interjero stiklo gaminiai, virtuvės stiklo gaminiai ir vonios stiklo gaminiai. Interjero perdirbto stiklo gaminių skiltyje galite rinktis iš gausybės įvairių formų ir atspalvių vazų. Visos jos – išskirtinės, autentiškos, tinkančios įvairiems stiliams ir skoniams. Neretai moterys ieško įdomesnių muilinių ar vonios aksesuarų, tad „Krispo“ vonios stiklo gaminių skiltyje Jūsų laukia reti, išskirtiniai vonios aksesuarai. O...galbūt ieškote naujo, netradicinio, ar, priešingai, klasika alsuojančio, ąsočio? Užsukite į virtuvės stiklo gaminių skiltį – nustebsite, kiek visko galima išgauti iš perdirbto stiklo.

Beje, originalaus dizaino ir formų perdirbto stiklo gaminiai ne tik papuoš Jūsų namus, vaišių stalą, bet taps puikia dovana Jūsų draugams, šeimos nariams ar bendradarbiams. Juk perdirbamas stiklas 20 % mažiau teršia orą ir 50 % mažiau teršia vandenį, lyginant su stiklo gamyba iš pirminių žaliavų.

Tausokime gamtą kartu!

Comments ()