Kovo 19 d. vienas ryškiausių Lietuvos atlikėjų Ovidijus Vyšniauskas švenčia savo 60 – ąjį gimtadienį. Pokylio Kaune įsikūręs sukaktuvininkas kol kas rengti neketina – į jį artimuosius pakvies, kai prie namų sudygs pavasarinė žolė, pražys medžiai ir bus galima lepintis saulės voniomis terasoje.

„Esu gamtos vaikas, o vandenyje galėčiau praleisti 24 valandas per parą, todėl ir gimtadienį norėčiau minėti ne užstalėje…“, – sakė savęs, nuolat laiką leidžiančio daugiabučių apsuptyje, neįsivaizduojantis pramogų pasaulio atstovas.O.Vyšniauskas su šypsena pripažįsta, jog, matyt, meilę ežerams ir miškams, šiek tiek įtakojo jo horoskopo ženklas.

„Kasdieninėmis bendromis prognozėmis, kurios skelbiamos spaudoje ar internete, visiškai netikiu. Tačiau tame, kaip bendrai apibūdinami kiekvieno horoskopo ženklo atstovai, yra nemaža dalis tiesos“, – patvirtino O. Vyšniauskas.Sakoma, kad po Žuvies ženklu gimusiems vyrams svarbiausia yra užmegzti teisingus santykius su žmonėmis. Jie geriausiai jaučiasi būdami bendruomenėje. Jei darbą dirba vieni, gali atsitikti ir taip, kad jis liks neatliktas, o Žuvys pasiduos savo nuotaikoms. Žuvys jaučiasi savo stichijoje, kai reikia padėti kitiems. Joms būdingas teisingumo pojūtis.

Po Žuvies ženklu gimę vyrai gyvena labiau širdimi negu protu, todėl turi daug tikrų ir atsidavusių draugų. Santykiuose su bičiuliais Žuvys bet kokia kaina siekia taikos ir sutarimo, nemėgsta veltis į nereikalingus ginčus. Sunkiomis dienomis jos padeda aplinkiniams prasiblaškyti, pripildo gyvenimą džiaugsmo ir romantikos. Žuvys yra labai jautrios, reikalauja daug meilės ir rūpesčio.

„Na, man duoti visada būdavo smagiau nei imti. Dažnai padedu žmonėms. Nors esu labai užimtas, suprantu, kad kitų tempas ne menkesnis. Kodėl tad nepadarius ko nors tokio, kas bent kažkiek palengvintų brangiems žmonėms dieną?“, – sakė O.

Jis įsitikinęs – tiek geri, tiek blogi darbai yra atlyginami, o atpildas už bet kokius poelgius ateina labai greitai. Dažniausiai iš tos pusės, iš kurios nė nesitiki.Jaunystėje buvęs gana karšto būdo, atlikėjas jau ne vienerius metus vadovaujasi senolių išmintimi, bylojančia, kad pyktis neverta, nes vis tiek teks taikytis.

O.Vyšniauskas sakė gimtadieniui gaunąs gana įprastas, su jo pomėgiais ar buitimi susijusias dovanas, tačiau jubiliejui salono „Krispo“ namų kvapų žinovės Kristinos Strolienės jam įteiktos grožybės pranoko visus lūkesčius.

Ekspertė pasakojo, jog garbingą jubiliejų mininčiam atlikėjui parinkti 1899-aisiais įsikūrusių namų kvapų gamintojų „Cereria Molla“ gaminiai. „Jie yra rankų darbo, gaminami itin kruopščiai ir atsižvelgiant į smulkiausias detales. Tai labai aukštos kokybės ir subtilaus kvapo ispaniškas gaminys“, – sakė K. Strolienė.

Gimtadienio dieną ramiai ketinantis praleisti O. Vyšniauskas tvirtino dar spėsiąs pasimėgauti dėmesiu. Su nekantrumu jis laukia koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje, įvyksiančio balandžio 8 – ąją dieną. Dar vienas jo pasirodymas balandžio 22 – ąją numatytas Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

„Tada ir atšvęsime! Publika dainuos, o aš jai pritarsiu!“, – su šypsena kalbėjo O. Vyšniauskas.

Jis pridūrė – kitaip gyventi nebegalėtų. Nei muzikos, nei pabuvimo gamtoje atsisakyti nesugebėtų. „Ši dvi svarbios mano gyvenimo pusės papildo viena kitą. Pabūnu kelias dienas vienatvėje, pažvejoju, o tuomet – vėl pas tuos, kuriuos myliu. Pas publiką!“, – sakė jubiliatas.

Comments ()