Nuėję į parduotuvę dairotės po namų apyvokos prekių lentynas ir neišsirenkate sau tinkamų skalbimo ir audinių priežiūros priemonių? „Krispo“ kviečia išbandyti prekinio ženklo „The Laundress“ gaminius, kurie orientuojasi į madą, prašmatnumą, ekologiškumą ir skalbimą be vargo.

 

Šią prabangią audinių priežiūros ir skalbiklių liniją bendrakūrėjos Lindsey Wieber ir Gwen Whiting sukūrė remdamosis išskirtiniais kvapais bei temomis: kedras (natūralus žemės gaivumas, kai susilieja kedro aliejus, smilkalai, prieskoniai ir citrusų žievelės), kūdikiai (tyras, švelnus ir šiltas vaikystės kvapas, kurį sukuria vanilinis muskusas, bergamotės ir levandų pustoniai), moteriškumas (žavingas aromatas, kai ambros ir gaivaus citruso kvapą papildo žaliųjų augalų natos) ir klasika (gaiva, kurią sukuria saldžiojo muskuso, citrusų ir kvapiosios kanangos derinys).

 

Ekologija, kokybė ir išskirtiniai kvapai

„The Laundress“ priemonės gaminamos tik iš ekologiškų medžiagų, naudojant atsinaujinančius išteklius (100% biologiškai suyra), kas šiandienos pasaulyje tikrai aktualu ir svarbu. Be to, šioms audinių priežiūros ir skalbimo priemonėms nenaudojama nafta bei jautienos riebalai. Čia nėra dažiklių sulfatų, fosfatų, chloro, baliklių.

 

„The Laundress“ gaminiai yra praturtinti fermentais – specialiomis sudėtinėmis dalimis, atpažįstančiomis skirtingas dėmes ir sėkmingai jas pašalinančiomis nekenkiant audiniui. Šių fermentų naudingumas didėja su kiekvienu skalbimu. Natūrali optinė šviesinamoji medžiaga veikia kaip alternatyva balikliui ir nekenkia audiniui. Ji padeda išvengti pageltimo ir padidina natūralų drabužių baltumą. „The Laundress“ gaminiai pašalina net labiausiai įsisenėjusias dėmes, šviesina ir balina audinį, bet išsaugo spalvas, jų neblukina bei negadina. Vaikučių turintys tėvai gali drąsiai naudoti produktus skirtus skalbti kūdikių drabužiams, nors skalbikliai stipriai veikia dėmes, bet jų sudėtis švelni kūdikių odelei, nekenkia jai. Be to, „The Laundress“ išsiskiria tuo, kad tinka tiek plovimui rankomis, tiek skalbimo mašina.

 

Kiekvienas „The Laundress“ kolekcijos produktas užtikrina ne tik puikius rezultatus, bet pasižymi ir unikaliu kvapu. Kuriant prekinio ženklo gaminių kvapus, naudoti specialūs eteriniai aliejai, padedantys išgauti subtilų ir malonų kvapą.

„Krispo“ rekomenduoja išbandyti

 

Šiuo metu kvapų namai „Krispo“ kviečia išbandyti šiuos „The Laundress“ gaminius: /laundress-skalbimo-priemones-546

Comments ()