Nauji produktai
Maistas
Yra 5 produktų.
ASSOULINE knyga „The Art of Manufacture: Alain Ducasse“
L’art de la Manufacture: Alain Ducasse (lt. Manufaktūros menas: Alenas Diukasas) „Manufaktūros atvėrė man naujas galimybes: aš toliau mokausi, tyrinėju, atrandu naujus skonius ir iš naujo atrandu tuos, kuriuos pažįstu jau ilgą laiką“. Atraskite meniškumą, prasidedantį nuo meistro prisilietimo – ar jis būtų kepėjas, šokolado gamintojas, ledų gamintojas,...
ASSOULINE knyga „Veuve Clicquot"
„Pasirinkę šį knygų leidėjo „Assouline“ leidinį, burbuliukus jausite dar ilgai po to, kai ištuštinsite butelį“ - „Fashion Beans“, JK Našlė Clicquot Ponsardin (Kliko Ponsardin) jau 250 metų laužo stereotipus. 1775 m. išradusi rausvą šampaną, vėliau bendradarbiaudama su tokiais novatoriais kaip Andrée Putman ir Campana broliai, ši įmonė niekada neatmeta...
ASSOULINE knyga „Chateau Life"
„Webster nenuginčijamai yra ekspertė to, kaip vaizdingą gyvenimo kaime stilių paversti realybe.“ - EliteTraveler.com Šiuolaikiniame užimtame gyvenime valgiams dažnai lieka penkių-dešimties minučių laiko intervalai. Prancūzai ilgą laiką buvo laikomi virtuvės ekspertais, o jų gebėjimo pasėdėti prie pietų stalo verta pasimokyti. Bosgouet pilyje Normandijoje...
ASSOULINE knyga "Bird in Hand"
1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją,...
ASSOULINE knyga „Swans Bar"
Šiame leidinyje pristatoma daugiau nei dvidešimt kokteilių receptų, prie kurių pateiktą tekstą parašė Millie Milliken – ne vieną apdovanojimą pelniusi rašytoja, rašanti apie alkoholinius gėrimus ir svetingumą. Ji siūlo skaitytojams puikią galimybę namuose pasidaryti savo mėgstamą „Swans“ baro kokteilį. Minint „Swans“ baro dešimties metų jubiliejų, šioje...